Септември победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Попаденията

...
Септември победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Попаденията
Коментари Харесай

Септември удари уплашени канари

Септември победи Ботев Пловдив с 2:1 в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Попаденията за домакините бяха дело на Мартин Петков и Симеон Александров, а за „ канарчетата “ прецизен бе Дилан Мертенс. С тази победа Септември е към този момент 11-и с актив от 22 точки, до момента в който Ботев остава на 10-а позиция с 26 пункта на сметката си.

Двата тима започнаха внимателно срещата, като никой не успяваше да откри дълготраен надзор върху топката, само че като че ли Септември бе малко по-активният отбор на терена.

Септември извърши корнер, при който състезател в алено бе самичък и стреля с глава, само че Антоан Бароан почисти от голлинията, обаче при добавката Мартин Петков бе предвидлив и съумя да вкара топката с глава във вратата на Ботев – 1:0 за Септември.

В 25-а минута Ботев извърши добър ъглов удар, при който топката бе отклонена на първа греда от състезател в жълто-черно, само че Антоан Бароан не съумя да засече. Това бе добра опция за гостите. В 34-а минута Красиан Колев взаимодейства отлично с Антоан Бароан, а последният откри Дилан Мертенс в наказателното поле на съперника, при което нидерландецът овладя добре и стреля от дребен ъгъл, преодолявайки Димитър Шейтанов.

Втората част стартира относително умерено, като още веднъж отбраната и борбата в центъра на терена бе това, на което наблягаха двата тима. В 68-а минута Симеон Александров от Септември бе прелестно изведен в наказателното поле на съперника и нападателят не губи доста време, преди технично да трансферира Хидайет Ханкич и даде още веднъж задатък на своя тим.

Джеймс Ето`о даде свръхестествен пас към Николай Минков, който бе на чиста позиция, само че от близка отдалеченост стреля право в Димитър Шейтанов. Голям пропуск на Ботев Пловдив. Десетина минути преди края на срещата чудесно двойно подаване осъществиха Уме Емануел и Антоан Бароан, само че липсваше точност при завършващия удар и топката излезе в навън.

В четвъртата минута на добавеното време В последната минута на добавеното време състезател на Ботев Пловдив получи в наказателното поле и отклони към Антоан Бароан, само че ударът на последния профуча високо над напречната греда на Септември.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР